Když se člověk podívá na vývoj online sázení za poslední desetiletí, je zajímavé sledovat, jak se velké mezinárodní značky snaží přizpůsobovat jednotlivým zemím. Parimatch patří mezi platformy s poměrně dlouhou historií, protože značka vznikla už v roce 1994 a postupně se z klasického sázkového prostředí přesunula také do online světa. Právě kombinace globálních zkušeností a lokálního přístupu je podle mě jeden z důležitějších bodů, když člověk hodnotí, jak služba funguje pro uživatele v Česku. Při pročítání různých zkušeností a hledání informací pod heslem parimatch recenze jsem si všiml, že se často zmiňuje lokalizace. Česká verze rozhraní může být důležitější, než se na první pohled zdá. Zkušený sázkař se pravděpodobně vyzná i v anglických pojmech, ale začátečník může ocenit, když jsou nabídky, typy sázek, výsledky a jednotlivé sekce přeložené srozumitelně do češtiny. Dobrá lokalizace podle mě není jen otázkou překladu několika tlačítek. Měla by pomoci rychle pochopit, kde najít konkrétní sport, ligu nebo detail zápasu . Podobně praktická je možnost pracovat s českými korunami. Účet vedený v CZK může ušetřit přepočítávání mezi eurem a korunou při každém vkladu nebo výběru. Člověk má jednoduše lepší přehled o tom, kolik skutečně vkládá, jak vysoká je sázka a jaká může být případná výplata. Nevýhodou může být, že dostupnost konkrétních platebních metod se může lišit, takže bych si vždy předem zkontroloval podmínky transakce a případné limity. Sportovní nabídka je rozdělená tak, aby bylo možné hledat události podle jednotlivých sportů, lig nebo konkrétních soutěží. U většího počtu zápasů je takové filtrování podle mě zásadní, protože ruční procházení dlouhého seznamu by bylo dost nepřehledné. Fotbal přirozeně patří mezi nejviditelnější části nabídky. Pro českého uživatele mohou být zajímavé domácí soutěže, ale zároveň také anglická Premier League, španělská La Liga, německá Bundesliga, italská Serie A nebo evropské poháry. Ještě větší význam má podle mě pro české publikum hokej. Vedle domácích soutěží bývá velká pozornost věnována NHL, mistrovství světa a dalším mezinárodním turnajům. Český fanoušek tak může sledovat jak místní kluby, tak české hráče působící v zahraničí. Výhodou je širší výběr událostí, nevýhodou naopak může být velké množství trhů, ve kterém se začátečník nemusí okamžitě orientovat.